De stichting haalt haar inkomsten voor het grootste deel uit giften.

Zij ondersteunt individuen en projecten die de doelstelling van de Stichting ondersteunen.
Daarnaast heeft Woord Actief Elsa Waljaard in loondienst zodat zij haar werk voor de stichting kan blijven doen. Uw giften zijn van harte welkom.

Stichting Woord Actief

Rekening NL83 INGB 0007231137 te Purmerend

Stichting Woord Actief heeft een ANBI-status.

Giften via deze stichting zijn aftrekbaar van de belasting.

(Op de ANBI-site onder Stichting Woord Aktief, met een K)

 

Sponsorkliks

Ons gratis sponsoren terwijl je online cadeautjes koopt, eten bestelt, een reis boekt of reserveert bij een restaurant?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Op de website van Sponsorkliks informeren ze u met het volgende:

“Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van! ”

Als Sponsordoel kiest u ‘Stichting Woord Actief”

 

Facebook
YouTube
Instagram