Zo dat was een flinke klus! 25 video’s maken van 25 jaar Woord Actief. Het heeft veel uren gekost maar ook enorm veel plezier en mooie herinneringen terug gegeven. Velen hebben deze maand de video’s bekeken en met elkaar kwamen we tot de conclusie hoe gaaf alles is geweest en wat een prachtige momenten we met elkaar en met God hebben beleeft. Honderden jongeren hebben deelgenomen aan veel projecten. Wat een zegen! U kunt alle video’s terug zien via de website en Youtube 

Vandaag, 29 december, is de officiele datum van het 25-jarige bestaan.

De zomer zijn we in gegaan met een prachtige serie van optredens met het theater Wat Speelt er In Velsen! Een zeer geslaagd project waarin je elkaars taal leert spreken.
De spreekbeurten blijven een rode draad door mijn leven en mijn agenda vult zich met zo’n 60 spreekbeurtenper jaar, variĆ«rend van samenkomsten op de zondagochtenden in PKN- Baptisten-, Pinkster-, Gereformeerde-, Evangelische-kerken, tot spreken op Jeugdweekenden, vrouwenochtenden, tieneravonden, etc. En verder ben ik nog ondersteunend betrokken bij EG Castricum en Ichtus-gemeente in Zaandam.
Met kerst heeft Gerry van Tienen het voortouw en de regie op zich genomen voor een kindermusical in Shelter Haarlem. Ik heb haar ondersteund waar mogelijk. En met een groot en hard-werkend team is er een geweldige productie neergezet op Kerst-avond in Shelter. 
En het script van het nieuwe theaterstuk Teken van Leven is af!
De uitvoering is op 15 en 16 februari 2020. Een aanrader!  

Vanaf 1 januari kom ik weer in loondienst bij Woord Actief. Dankzij de giftgevers is er genoeg binnen gekomen om mij in ieder geval dit komende jaar weer in loondienst te nemen. Dankbaar.

Ik ga stoppen met de Politiek.
Na ruim 6 jaar actief te zijn geweest bij de ChristenUnie in Velsen ervaar ik dat het tijd wordt om te stoppen. Net zoals ik er in ben ‘gerold’ op het spreken van God, geloof ik dat het nu tijd wordt voor een ander seizoen.
Ik heb enorm veel geleerd in deze afgelopen 6 jaren. Ik heb mij heel bewust ingezet op wooncomplex-niveau (bewonerscomissie), wijkniveau (wijkplatform, Speeltuin-vertrouwenspersoon) en gemeente-niveau (lokale politiek). Ik heb gezien hoeveel mooie mensen er zijn die anderen helpen maar ook hoe groot de nood is om er voor anderen te zijn. Hoe belangrijk het is om op te komen voor onrecht, te strijden tegen armoede, beter te zorgen voor onze aarde en het milieu, mensen te helpen die vastlopen en het niet alleen redden. We hebben elkaar en Jezus heel hard nodig! Ik ben dankbaar voor deze afgelopen tijd en de enorm prettige samenwerking met Leen de Winter en Frank Cornet als 3-mansvrouw-fractie. En dankbaar voor het bestuur met Reijer, Frits en Ries.

Bestel uw kaarten voor Teken van LEVEN via deze website! Een ideaal theaterstuk om vrienden en kennissen mee naar toe te nemen. Tot 1 januari nog met vroegboek-korting!

Als u een verjaardagsgift wilt geven?! – Klik hier

Er komt nu iets meer tijd om bezig te gaan met mijn studie: 
WANDEL-coaching. Wegens drukte ben ik daar te weinig aan toe gekomen. En ik ga starten met het schrijven van mijn 3e boek:
“Wandelen met Grace”

Ik ben benieuwd wat God gaat spreken voor het nieuwe seizoen. In volle verwachting,  samen met Hem.

Rest mij om u/jullie allen veel zegen, gezondheid en Zijn nabijheid toe te wensen voor 2020.

Liefs
Elsa

25 video’s van 25 jaar WA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
YouTube
Instagram