“Wat drijft mij en beweegt mij?”
“Mijn grootste passie in het leven is SPREKEN en ik kan het eigenlijk in één woord samenvatten: Verhalenverteller. Alles in mij wil uitleggen, wil omschrijven, wil vereenvoudigen, wil inkleuren en uitbouwen en wil spelen met woorden. En dan vooral het verhaal over de liefde van Jezus!”

Elsa Waljaard (1965) is de initiatiefnemer en oprichter van Stichting Woord Actief en een belangrijke uitvoerder van de visie. Zij woont in IJmuiden met prachtig uitzicht op de zee en de duinen.

Elsa is al van jongs af aan gegrepen door de liefde van Jezus en heeft met name een groot hart voor jongeren: “Al ruim 25 jaar ben ik bezig met de combinatie van geloven, spreken en creativiteit. Ik geloof in creativiteit (dans, drama, multimedia, schilderen, muziek) en het verbeelden van het Woord van God. Je lichaam gebruiken om jezelf te uiten of gevoelens en woorden uit te beelden, zet vrij. Het helpt je om over grenzen heen te gaan, het daagt uit, en is een uitermate geschikt middel om te communiceren.

De laatste jaren ben ik ook betrokken geraakt in de politiek en in mijn eigen wijk. Het zijn nieuwe uitdagingen waar ik mij graag wil inzetten voor mijn naaste en ook hierin zoek naar het uitleven van de liefde van Christus. Meer over de politiek, vind u hier.

 

Facebook
YouTube
Instagram