Woord

PROJECTEN

Teken van Leven TheaterDe naam van de Stichting heeft alles te maken mat ACTIE.
Het is prachtig om het Woord te lezen en te luisteren naar preken en opbouwende woorden. Uiteindelijk gaat het ook om het DOEN.

Elsa: “Mijn hartsverlangen is om met alle mogelijke middelen en creativiteit samen uit te komen bij de diepte van die inhoud, het Leven met Jezus.”

U kunt meer lezen over lopende PROJECTEN, zoals het geweldige theaterstuk Teken van Leven, over geloven en twijfelen. En mijn deelname aan een geweldig project in Nijkerk.
En u kunt meer lezen over mijn vak als WANDEL-COACH en de wandelingen die ik van daaruit organiseer.”

 

 

SPREKEN

Elsa is een geboren verhalenverteller maar daarnaast ook docent. Het geven van goed onderwijs en de inhoud zo begrijpelijk mogelijk uitleggen, is een kracht van haar. De Bijbel is haar leidraad en haar liefde voor Jezus haar bron.
Zij spreekt veelvuldig in samenkomsten, jongerendiensten, thema-diensten, Alpha-cursussen en vrouwen-events.
Als u Elsa wilt uitnodigen kunt u het contact formulier invullen en uitleggen waar de uitnodiging of het nadere contact over gaat.
CONTACT/SPREKEN

SCHRIJVEN

Tussendoordenkertjes

Schrijven is een grote passie van Elsa.
Elsa heeft twee boeken geschreven.
Haar eerste boek heet ‘Openhartig’ en gaat over haar werk onder de jongeren in de afgelopen 20 jaar.
En haar tweede boek is getiteld “Tussendoordenkertjes” en werd uitgebracht in 2018.
Op de BLOG pagina vind u met regelmaat boeiende verhalen en korte verdiepende studies.

Beeld / Vlog

Flevo the Edge Elsa filmen

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Jezus sprak niet voor niets vaak in gelijkenissen. Wat je hoort, kan langs je heen gaan. ‘Het ene oor in, het andere oor uit’. Deze uitspraak is niet toe te passen op het oog. Wat je ziet, raakt meer en kan het ‘verstaan’ overstijgen tot begrijpen. Verder dan denken, rechtsreeks naar het hart.
Elsa gebruikt vaak film/video als manier om inhoud te communiceren maar ook om in te zetten bij theater-producties. Daarnaast maakt zij veelal video- verslagen van de vele projecten waar zij actief mee bezig is (geweest).
VLOGS zijn de grappige en soms serieuze persoonlijke filmpjes waarin zij een specifiek thema, een dagverslag of een rap laat zien/horen.
BEELDEN geven de vele foto’s weer die Elsa maakt: zowel van projecten als van haar vele wandelingen in de natuur. Ook via beeld is vaak zoveel meer te zeggen dan alleen woorden. Het hoort bij het creatieve van Woord Actief.

Dr. van Kammenstraat 20

9231 EH Surhuisterveen

Tel: 0031 6 24 57 49 59

Aanmelden Nieuwsbrief