DONEREN / Gift geven

De stichting haalt haar inkomsten voor het grootste deel uit giften. Zij ondersteunt individuen en projecten die de doelstelling van de Stichting ondersteunen.
Daarnaast heeft Woord Actief Elsa Waljaard in loondienst zodat zij haar werk voor de stichting kan blijven doen. Uw giften zijn van harte welkom.

Stichting Woord Actief

Rekening NL83 INGB 0007231137 te Purmerend

Stichting Woord Actief heeft een ANBI-status.

Giften via deze stichting zijn aftrekbaar van de belasting.

(Op de ANBI-site onder Stichting Woord Aktief, met een K)


Aanbevelingen:

“Wij hebben Elsa leren kennen als een vrouw naar Gods hart. Creatief, meedenkend , openstaand voor datgene waar zij aan kan bijdragen in het koninkrijk van God en onze gemeente.
Bijzonder zijn de zondagochtenden als zij komt spreken bij ons. Zij spreekt jong en oud aan. Haar manier van bijbels onderwijs ( goed gefundeerd en creatief), maakt dat mensen graag naar haar komen luisteren. Zij heeft een grote passie/liefde voor Gods woord en het verspreiden daarvan. Wij voelen ons bevoorrecht dat wij haar kennen. Een fantastische lieve vrouw.
God vraagt ons om onze talenten niet in de grond te stoppen. Elk talent wil Hij zegenen. De talenten ( lees geldstukken 🙂 ) die wij mogen investeren in Elsa zal tot zegen zijn voor andere mensen en onszelf!. Daarom bevelen wij u haar van harte aan om haar financieel te ondersteunen.”
Hans en Bettie Schep
oudsten Evangelie Gemeente Castricum


“Wat Elsa kenmerkt volgens mij is dat ze deelt: ze deelt haar gedachten over het leven in Velsen en IJmuiden, over deze wereld, over hoe God in deze wereld te ontmoeten is.  Ze deelt haar foto’s en haar verhalen. Ze deelt haar tijd met allerlei mensen. Soms loopt ze lang met iemand (met jou misschien??) op, soms kort, maar voor beiden is dat een waardevolle wandeling. Vooral deelt ze haar hart. Ik denk dat Elsa een hotelhart heeft! Sommige mensen blijven lang, anderen blijven maar kort, maar ze zijn allemaal welkom om samen op te wandelen.

Lieve wandelaars met Elsa, ik zou het geweldig vinden als Elsa zich tijdens haar ‘levenswandeling’ komend jaar geen zorgen hoeft te maken over haar financiën. Hoewel ze dat zelf nooit zo zou zeggen: ze heeft het verdiend!”

Christel Eijkelenboom 


“Wij kennen Elsa al langere tijd, in eerste instantie als een creatieve vrouw met een groot hart voor tieners.
Via een initiatief van dans en muziek kregen zowel de kinderen als de kerk een positieve stimulans.
Dat heeft zich in de loop der jaren uitgebreid in de richting van spreekbeurten en maatschappelijke en politieke initiatieven. Dit alles vanuit een diep verlangen God te dienen i.c.m. een grote sociale betrokkenheid.
Elsa heeft een warme persoonlijkheid die vertrouwen, intelligentie en inzicht uitstraalt, wat haar tot een prettige gesprekspartner maakt.
Een heerlijk mensenmens. Van harte aanbevolen!”
Pieter en Anja Kroon


“Ik ken Elsa als iemand die aan het koninkrijk van God bouwt, niet aan haar eigen koninkrijk. Iemand met een hart dat van God houdt en Hem dient. Het helpen van en houden van mensen staat bij haar centraal, altijd met Jezus’ liefde en genade als basis. Haar verlangen om God overal te volgen proef ik uit wat ze zegt en doet. In deze wereld is het echter ook een realiteit dat geld nodig is. Ik geloof dat het goed is om Elsa financieel te steunen zodat zij haar werk voor God kan doorzetten en kan uitbreiden.”

Jolinde Schravesande-Hollenberg

“Ik heb Elsa leren kennen, toen zij in onze (kerkelijke) gemeente een fantastische kerstnachtdienst coördineerde. Wat een inzicht, creativiteit en mensenkennis en wat een inzet! In de jaren daarna heb ik Elsa steeds een stukje beter leren kennen en iedere keer opnieuw ben ik onder de indruk over hoe God haar gebruikt op zoveel verschillende fronten.

Of het gaat om het coachen van jonge mensen, spreken in een gemeente (waar dan ook maar in Nederland!), politiek haar steentje bijdragen voor de ChristenUnie. Prachtige gesprekken voeren met (on)gelovige politici, mensen met elkaar in verbinding brengen die zonder Elsa niet zo snel zouden samenwerken. Om actief te zijn voor de bewonerscommissie, zomaar een dag optrekken met een kind uit haar omgeving, bijzonder mooie foto’s maken van de natuur: alles spreekt van Elsa’s diepe liefde voor God en van haar hart voor mensen.

Een boeiende mooie vrouw met bijzonder veel gaven en talenten.  Volgens mij loopt ze op het pad waar God haar heeft geplaatst.

Voor mij is het onverteerbaar als Elsa straks niet meer in loondienst kan zijn van Woord Actief. Daarom lijkt het mij geweldig als wij met elkaar Elsa zouden ondersteunen met een eenmalige of maandelijkse gift zodat zij door kan gaan met haar mooie werk voor Zijn Koninkrijk.

Ik hoop van harte dat jij ook mee wilt doen?”

Anita Terlouw, Heerhugowaard, Relatie- en gezinstherapeut

Facebook
YouTube
Instagram