Projecten

Theater Hartstocht 

19 NOVEMBER 2022 – Aanvang 20.00

De liedschrijfster en verhalenverteller Usia heeft een serie van rake liederen geschreven over haar proces van ‘tot geloof komen’ en in de jaren daarna ‘’herstel en genezing vinden. Elsa helpt haar bij het samenstellen van een theateravond waarbij de liederen worden omlijst met film, dans, muziek en gesproken woorden. 

Kaarten Gratis bestellen via de website van Hartstocht

 

Teken van Leven: binnenkort weer in theater. 

Teken van Leven Theater

Elsa: “Met een groep vrienden zijn we in 2018 weer gaan schrijven. We wilden een nieuw theaterstuk rondom het thema ‘twijfelen”. Geloven in God is een zekerheid, en tegelijkertijd kan er soms twijfel zijn. Mag die bestaan? Mogen we het daar over hebben? Hoe gaan we daar mee om en waar draait het uiteindelijk om in ‘geloven’? 

Het is een boeiend theaterstuk geworden die gaat over het leven van 5 vrienden die elkaar al vanaf de middelbare school kennen. Een dramatisch ongeluk verandert alles en zet levensvragen op scherp. 

In februari 2020 is het theaterstuk 2 x opgevoerd in de Levend Evangelie gemeente in Aalsmeer. De reacties waren zeer bemoedigend en enthousiast. En in 2022 – het jaar na-corona – hebben we het theaterstuk 2 x opgevoerd in het VrijZijn theater in Alkmaar. Ook hier is het met veel enthousiasme en waardering ontvangen.

 

Teken van Leven: binnenkort weer in het theater

Teken van Leven Theater

 

Elsa: “Met een groep vrienden zijn we in 2018 weer gaan schrijven. We wilden een nieuw theaterstuk rondom het thema ‘twijfelen”. Geloven in God is een zekerheid, en tegelijkertijd kan er soms twijfel zijn. Mag die bestaan? Mogen we het daar over hebben? Hoe gaan we daar mee om en waar draait het uiteindelijk om in ‘geloven’? 

Het is een boeiend theaterstuk geworden die gaat over het leven van 5 vrienden die elkaar al vanaf de middelbare school kennen. Een dramatisch ongeluk verandert alles en zet levensvragen op scherp. 

In februari 2020 is het theaterstuk 2 x opgevoerd in de Levend Evangelie gemeente in Aalsmeer. De reacties waren zeer bemoedigend en enthousiast. En in 2022 – het jaar na-corona – hebben we het theaterstuk 2 x opgevoerd in het VrijZijn theater in Alkmaar. Ook hier is het met veel enthousiasme en waardering ontvangen.

Dr. van Kammenstraat 20

9231 EH Surhuisterveen

Tel: 0031 6 24 57 49 59

Aanmelden Nieuwsbrief